Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering bidrar til å øke antall besøkende på et nettsted ved å sørge for at nettsiden vises høyt på listen over organiske resultater.

Det er mennesker som søker, ikke datamaskiner. Vi er opptatt av å gi kunden svar på det kunden søker etter. På den måten oppnår vi flere konverteringer samtidig som vi styrker merkevaren din.

Alle snakker om søkemotoroptimalisering,
men hva betyr det egentlig?

Søkemotoroptimalisering (SEO) er enkelt forklart prosessen med å skaffe besøkende fra søkeresultater i søkemotorer som Google eller Bing.

Alle store søkemotorer har primære søkeresultater som er rangert på søkeordet som er mest relevant for brukeren. Vi kaller disse tallene for organiske resultater, fordi de er gratis og ikke drevet av betalte annonser.

Søkemotoroptimalisering bidrar til å øke antall besøkende på et nettsted ved å sørge for at nettsiden vises høyt på listen over organiske resultater.

Dersom du har et nettsted, en blogg eller nettbutikk kan søkemotoroptimalisering hjelpe bedriften din med å vokse og møte foretningmål.

SEO gjør det mulig for små bedrifter å ta markedsandeler fra større konkurrenter dersom de er godt posisjonert i søkeresultater.

La Illeris hjelpe deg!

Vi øker din synlighet i søkemotorene med en langsiktig strategi som ikke kun er basert på trender.

Ønsker du å få flere kunder, må du være til stede der målgruppen din er med gode råd, nyttige tips og inspirerende innhold. 

La Illeris sørge for at du blir riktig representert i populære søkemotorer!

Lukk meny