Referanser

Vi er stolte av våre kunder og resultatene vi har skapt sammen!

Bø fysioterapi er en gruppepraksis med tre fysioterapeuter som har driftsavtale med kommunen.

De tilbyr generell fysioterapi, psykomotorisk fysioterapi og spesialitet innen barne- og ungdomsfysioterapi.

Guttorm Gran Advokatkontor arbeider med familierett, arv, skilsmisse og samlivsbrudd, barnefordelingssaker, barnevernsaker, straffesaker, bistandsadvokat, trygdesaker, fast eiendoms rettsforhold, reklamasjon ved boligkjøp, arbeidsrett, pengekrav, kontraktsrett og erstatningsrett.

Groven Skilt-Gravering ble startet opp i 2017 og driver med gravering, skiltproduksjon.

Det er en bedrift som lager postkasseskilt, husnummer, dørskilt, ID-tag til husdyr, merking og unike produkter i trematerial til private og bedrifter.

Skiltene lages i forskjellige materialer som plast, aluminium, messing, i en rekke fargekombinasjoner og kan skreddersys etter dine ønsker.

Førskolebarns unike fortrinn.

Nyere forskning viser at barn i førskolealderen er spesielt mottakelige for grunnleggende matematiske begreper som er fundamentet for matematikk på skolen og i livet.

Dette gjelder blant annet tall og mengder, geometriske figurer, måling, mønstre og strukturer, tings plassering i forhold til hverandre og sammenhenger.

Karen har eget galleri som heter Galleri Karen. Hun har hatt galleri i Danmark fra 2005 til 2008 og nå i Norge fra 2013. 

Karen maler med akryl og bruker en del tid på hvert bilde. Sluttresultatet viser ofte skygger og omriss av forskjellige personer som hun ikke har planlagt på forhånd, de dukker plutselig fram.

Hyllest har siden 2013 produsert økologisk hylleblomstdrikke og sirup.

Startet og drives av Mie Dahlmann Jensen som er dansk hylleblomstentusiast og bosatt i Telemark siden 2001.

I Norges varmeste område – fruktbygda i Midt-Telemark dyrker og sanker de økologisk hylleblomster på Rinde Gård.

Lukk meny