Nyhetsbrev

Et nyhetsbrev er en e-post som sendes fra en bedrift til én eller flere, nåværende óg potensielle kunder. Et vellykket nyhetsbrev vil få mottakerne til å foreta tiltak, engasjere seg i virksomheten din, og hjelpe deg med å få flere leads og salg.

Vurderer du å sende ut nyhetsbrev eller trenger du å begynne å målrette e-postmarkedsføring for å få flere kunder? Nyhetsbrev er en av de mest lønnsomme mulighetene du har for å skaffe nye kunder.

Automatisert markedsføring

Nyhetsbrev kan i stor grad automatiseres slik at dine potensielle kunder blir tatt vare på og fulgt opp gjennom hele kundereisen. Ved å generere leads gjennom å tilby verdifullt innhold på nettsiden i bytte mot e-postadresser, kan man på en måte automatisere kommunikasjonen. Da vil dine potensielle kunder motta nyttige e-poster som informerer, hjelper, skaper trygghet og argumenterer for at nettopp din bedrifts løsninger er det beste for kunden.

Nyhetsbrev er et markedsføringstiltak som er en langt mer effektiv måte å skaffe nye kunder på enn å benytte sosiale medier. Bedriftseiere oppgir at de ønsker å motta innhold via e-post fremfor i sosiale medier.

Hvorfor velge Illeris?

Med den rette samarbeidspartneren vil du nok oppdage at nyhetsbrev er mye mer enn du i utgangspunktet antokk. Det berører hele kontaktflaten mot dine kunder.

Illeris hjelper deg å komme i gang med nyhetsbrev og å synkronisere dette virkemidlet med din øvrige markedsføring. Vi stiller med kunnskap og erfaring som er nødvendig for at din e-postmarkedsføring skal bli så god som mulig.

Lukk meny