Ny nettside for din bedrift?

En nettside fungerer som ditt viktigste kommunikasjonsmiddel. Nettsiden er i mange tilfeller det første en potensiell kunde ser. Det er derfor avgjørende at nettsiden gir de besøkende et godt inntrykk.

Vi har levert mange nettsider og kan hjelpe deg fra strategifasen, gjennom design/utvikling og med innholdsproduksjon, søkemotoroptimalisering og videre markedsføring.

Hvorfor trenger min bedrift en nettside?

Forbrukeradferden har over tid endret seg til å tilpasse seg den digitale tidsalderen. Det har aldri før vært like viktig å være riktig representert på nett som i 2019.

Folk flest bruker i gjennomsnitt opp til fem timer daglig foran telefonen. I 2019 er det forventet av forbrukere at bedrifter skal ha en online tilstedeværelse og vil vurdere et selskap som IKKE har en som mindre profesjonell.

Det skjer 3,5 milliarder søk på Google hver eneste dag. Så mye som 97% av forbrukere går «online» for å finne en lokal bedrift, og 93% av internetsøk begynner med en søkemotor.

30 prosent vil ikke engang vurdere deg dersom du ikke har en nettside.

Hvorfor velge Illeris?

Nettsider som informerer, engasjerer, selger og bygger merkevare.

Våre nettsider gir en god brukeropplevelse. De er lette å finne frem til og har et moderne og intuitivt design. De responderer raskt og er optimalisert til å fungere bra på alle enheter.

Vi sørger for utvikling av moderne nettsider av høy kvalitet i tråd med kundens forretningsmål.
Nettsider til en god pris uten at det går utover kvalitet!

La Illeris sørge for at du blir best mulig representert på nett!

Lukk meny