Lage nettbutikk? Vår løsning har alt det nødvendige

Lage nettbutikk?
Vår løsning har alt det nødvendige

Har du lyst til å lage nettbutikk? Gi kundene dine en god brukeropplevelse, skap trygghet og mersalg med vår nettbutikkløsning.

Har du lyst til å lage nettbutikk? Gi kundene dine en god brukeropplevelse,
skap trygghet og mersalg med vår nettbutikkløsning.

Lage nettbutikk? Vår nettbutikkløsning har alt det nødvendige
Lage nettbutikk? Vår nettbutikkløsning har alt det nødvendige

Lage nettbutikk full av funksjonalitet

I ditt administrasjonpanel har du full oversikt over omsetningen og kan skrive ut salgsrapporter du kan bruke i ditt regnskap. Mange velger allikevel å overføre ordrene til et eksternt regnskapsprogram helt automatisk.

Vi leverer en moderne nettbutikk-løsning fylt med funksjonalitet og brukervennlighet. Du slipper å tenke på betalingsløsning og frakt, dette er alt ferdig integrert. Nettbutikken leveres med Klarna, vipps, paypal og andre betalingsalternativer.

Over halvparten av trafikken på internett skjer idag via mobiltelefoner

Ved hjelp av god erfaring og kraftige verktøy sørger vi for at dine besøkende kan handle i din nye nettbutikk på både PC, mobil og nettbrett.

Lage nettbutikk? Vår nettbutikkløsning har alt det nødvendige

Hva sier kundene våre?

Hvorfor velge Illeris AS?

Vi har levert mange nettbutikker og kan hjelpe deg fra strategifasen, gjennom design/utvikling, produkter, kategorier og med innholdsproduksjon, søkemotoroptimalisering og videre markedsføring.

Våre nettbutikker gir en god brukeropplevelse. De er lette å finne frem til og har et moderne og intuitivt design. De responderer raskt og er optimalisert til å fungere bra på alle enheter.

Illeris AS
La oss slå av en prat!

Ønsker du en uforpliktende prat om ditt prosjekt er det bare å sende oss en melding, så tar vi kontakt så fort som mulig.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Siste nyheter